Tagrenovering i Ringsted og omegn

Trænger dit tag til en tagrenovering eller måske et helt nyt tag? Hos JMH Byg kan vi hjælpe dig med at få et tag der vil gøre dine naboer misundelige. Vi hjælper både kunder i Ringsted, Lejre, Borup, Hvalsø og øvrige Midtsjælland. Har du brug for en kompetent tagdækker i København, kan vi også hjælpe der.

Vi har en stor erfaring med tagrenovering samt at lægge et nyt tag på alle typer af huse. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at lægge lige præcis den type tag, du drømmer om. Vi kan blandt andet hjælpe dig med et nyt eternittag eller tegltag.

Tagrenovering eller Nyt tag?

Når dit tag er ved at se en smule træt ud, kan det være svært at vurdere, om det er nok med en tagrenovering, eller om der skal et helt nyt tag til. Vi kommer gerne ud og ser på dit tag, hvor vi kan vurdere, hvad der er den bedste løsning for dit tag. På den måde får du den mest holdbare løsning.​

Forlæng holdbarheden med en tagrenovering

I mange tilfælde kan det både være praktisk og fordelagtigt at få foretaget en tagrenovering på dit tag. Et nyt tag er f.eks. væsentlig dyrere, men du kan i visse tilfælde udskyde investeringen i et nyt tag, ved at få foretaget en tagrenovering – dette afhænger dog af tagets stand.

Ved en tagrenovering gennemgår vi taget ned til mindste detalje hvorefter vi udfører de nødvendige reparationer.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag eller en tagrenovering varierer typisk efter, hvor stort dit tag er. Derudover kan priserne variere alt efter, hvad der skal lægges for noget tag. Er du på udkig efter en billig løsning, kan vi uden tvivl komme med et forslag til en løsning, der passer til dit budget.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Vi kan være den helt rette løsning, både når du skal have et helt nyt tag, og når dit tag har behov for renovering. Vi vægter kvalitet højt, så du får en kvalitetsløsning, der kan holde i mange år. Vi foretager altid grundig kvalitetssikring af vores arbejde, hvilket sikrer dig, at alt er, som det skal være.

Vi kommer gerne ud og tjekker projektet, inden vi finder den rette løsning til dig.

Skal du bruge et uforpligtende tilbud på dit nye tag?

Så giv os et kald på 20 14 00 89, eller skriv til vores e-mail kontakt@jmh-byg.dk.