Opbygning af træterrasse udføres professionelt​

Hos JMH Byg er vi specialister i at bygge vidunderlige og hyggelige træterrasser. Vi tilbyder opbygning af træterrasse i Ringsted, Borup, Hvalsø, Lejre og omegn.

Vi hjælper vores kunder hele vejen, lige fra ideudvikling og skitsetegning, til opbygningen af terrassen samt levering af havemøbler og blomsterkrukker m.m.

En træterrasse er familiens samlepunkt om sommeren

Mangler I et samlepunkt om sommeren til jeres have? Så er en træterrasse en oplagt mulighed. Her kan familien samles og hygge i det gode vejr.

Vi er professionelle i opbygning af træterrasser og bygge dem fra bunden, så det passer præcis til jeres bolig, og i jeres have.

Vi er selvfølgelig med på råd hele vejen under processen. Vi går meget op i at du får en træterrasse som du er glade for mange år frem, og derfor gør vi også vores bedste for at hjælpe jer i mål. Få bestilt en træterrasse nu, og nyd familiens nye samlepunkt!

Giv haven nyt liv med en træterrasse

Mange af vores tidligere kunder har oplevet at deres have har fået helt nyt liv med en træterrasse, samt givet deres have et mere moderniseret look. Derudover er der rig mulighed for at dekorere din træterrasse med blomsterkrukker, for at få det grønne look indover.

Hvad koster en træterrasse?

Der er mange faktorer der spiller ind før man kan give et tilbud på en træterrasse. Prisen på en træterrasse afhænger bl.a. af størrelsen på terrassen, udformningen, valg af træsort samt den efterfølgende behandling som det pågældende træ-materiale kræver.

Der er aldrig to træterrasser der er 100% ens, hvilket gør det svært for os at komme med et kvalificeret tilbud på en træterrasse, før vi har haft en dialog med dig og lyttet til dine ønsker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din træterrasse

Så gør som mange andre kunder og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse, som du og din familie vil blive glade for nu og mange år frem!

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en nye træterrasse, så kan du bruge kontaktformularen i højre side eller kontakte os på telefon 20 14 00 89 eller email kontakt@jmh-byg.dk